Over mij

DE GENIETCOACH

INSPIRATIE VOOR EEN POSITIEF LEVEN

Leuk dat je komt kijken op deze site. De site die jou hoopt te helpen om te genieten. Met leuke tips, ideeën, foto's, creatieve mogelijkheden enz.

Want wat is genieten nou eigenlijk?

Natuurlijk is dat niet zo makkelijk uit te leggen. Wat voor de één echt genieten is, is voor de ander regelrecht een nachtmerrie.

Hoeveel mensen genieten niet van de rust tijdens een wandeling door de natuur? Een ander moet daar nou juist helemaal niet aan denken en wil juist zoveel mogelijk mensen om zich heen!

 

Dat zal dus ook gelden voor de dingen die hier besproken worden. Lees en gebruik datgene wat jou aanspreekt en vooral: GENIET van de dag, van de wereld en de mensen om je heen. Durf te genieten, te dromen...te leven!

 

Alle foto's en teksten zijn van mij....dus ga er niet mee aan de haal! (tenzij anders aangegeven)

 

Wie ben ik.....

Mijn naam is Wil. Ik ben vooral moeder van heerlijke jongens en vrouw van een lieve vent. Ik geniet dan ook met volle teugen van mijn gezin.

Naast mijn bedrijfje 'geWILde Tekste' doe ik vooral vrijwilligerswerk voor o.a. kerk, basketbal en Oost Europa.

Ik heb heel veel dingen die ik leuk vind. Zoals gezegd dus mijn gezin en verder (onze) dieren, lezen, schrijven, lekker op stap gaan, skiën maar ook psychologie.

Wat mij boeit is het feit dat je niet afhankelijk hoeft te zijn van de dingen die je overkomen. Natuurlijk is het leven niet maakbaar in die zin dat je alles in de hand hebt. Er overkomt je dingen, helaas ook erge dingen.

Maar hoe je er mee omgaat heb je wél zelf in de hand. Natuurlijk is daar niet alles mee opgelost (was dat maar waar...). Toch denk ik inderdaad dat er kracht zit in een positieve houding. En genieten is één manier om jezelf in een positieve spiraal te krijgen. Daarnaast kan genieten ook juist een troost zijn in moeilijke tijden...hoe raar dit ook klinken mag!

Genieten is iets wat je kan overkomen....maar ook iets waar je bewust voor kiezen kan!

Ik deel graag mijn bevindingen met jullie en hoop daarmee net als een coach langs de lijn bemoedigende tips naar jullie te kunnen "toeschreeuwen".

Lees mijn interview in het blad Genieten (blz 44)

 

 

Waar vind je mij?

De genietcoach is ook te vinden op www.degenietcoach.blogspot.nl , op facebook, op pinterest en op twitter.

Contact via info@degenietcoach.nl.

Je kunt me volgen via mijn blog, waar ik alle updates zal aankondigen!